Progress Digital Services

Progress Digital Services

Internetoplossingen voor een betaalbare prijs!

Progress Digital Services biedt 'digitale' diensten voor het MKB, tegen betaalbare prijzen. Van webdesign en ontwikkeling van webapplicaties, tot en met het ontwerpen van drukwerk en online reclame. 

De klant staat centraal

Progress Digital Services is anders. Bij ons staat de wens van de klant altijd voorop, en we geven eerlijk advies. Zo wordt u niet opgescheept met zaken die u niet nodig heeft, en waar u wel voor betaald.

Begrijpbare taal

Wij  vinden het belangrijk om alles in 'gewone mensen taal' te bespreken. Dus geen gladde praatjes, of onbegrijpelijke technische verhalen.

Zo begrijpt u waar het over gaat, en kunnen we elkaar voorzien van de informatie die we nodig hebben. Dit werkt wel zo prettig.

Lage kosten, daarom scherpe prijzen

Door middel van een slimme bedrijfsstrategie, en een goed automatiseringsproces, houden wij de kosten laag. Hierdoor kunnen wij onze uiterst scherpe tarieven bieden. Verder zijn wij helder over de kosten, dus geen verrassingen of teleurstellingen achteraf.

Nieuwsgierig?

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u verder kijken op website, of neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de zaken door te spreken, dit kost u hoogstens een kop koffie.

 

Webapplicaties

Drukwerk