Progress Digital Services

Progress Digital Services

Beheer en onderhoud van uw website

Sommige websites veranderen niet of nauwelijks van inhoud, hierbij is beheer dus minder belangrijk. Wanneer uw informatie regelmatig moet worden bijgewerkt, speelt het beheer van uw website een belangrijke rol.

U kunt zelf uw eigen website onderhouden!

Wij leveren standaard onze websites met een CMS (Content Management System / Website Beheer Systeem). Een CMS is een applicatie die mensen zonder technische kennis in staat stelt een website te beheren.

Met een CMS kunt u bijvoorbeeld nieuwe pagina's maken, en bestaande pagina's wijzigen. Dit is zo eenvoudig als werken met een tekstverwerker. U hoeft geen programma's op uw computer te installeren. Overal waar u over internet beschikt, kunt u werken aan uw website.

Open Source

Naast ons eigen CMS bieden wij het ontwerp en configuratie van Open Source pakketen aan, welke over het algemeen iets uitgebreider zijn, maar zijn meestal niet te integreren in uw huidige website. Voorbeelden van Open Source pakketen die wij gebruiken zijn Joomla en TYPO3.

Uw website laten beheren

Mocht u het toch makkelijker vinden om uw site te laten beheren, dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Wij stellen graag een beheerplan met u op waarin wij duidelijk uw wensen vermelden

Uiteraard kunnen wij u adviseren wat de beste oplossing voor uw situatie is.


Meer informatie, of een offerte?

Neemt u contact op voor de mogelijkheden, of nodig ons uit voor een vrijblijvend offertegesprek.

 

Webapplicaties

Drukwerk