Progress Digital Services

Progress Digital Services

Zoekmachine optimalisatie - SEO

Zoekmachine optimalisatie (Engels: search engine optimization, of afgekort SEO) is één van de goedkoopste manieren om meer bezoekers naar uw website te krijgen. Onder zoekmachine optimalisatie verstaan we het optimaliseren van een website voor het beter vindbaar worden in de zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google en Bing.

Beter vindbaar in de zoekresultaten

Iedere dag worden miljoenen zoekopdrachten gegeven in zoekmachines. Mensen zijn op zoek naar diensten en producten die u aanbiedt. Als uw site niet naar boven komt in zoekmachines, zullen uw potentiele klanten u niet vinden. Hierdoor loopt u omzet mis.

Uw nieuwe website

Wanneer wij een website maken, optimaliseren wij deze voor zoekmachines. Hierbij is het tevens belangrijk om de inhoud van uw website te optimaliseren. Met onze kennis en ervaring kunnen wij uw website een betere positie in de zoekresultaten geven, en u adviseren om deze positie te behouden.

Uw bestaande website hoger in Google

Heeft u reeds een website maar wilt u hoger geplaatst worden in Google en andere zoekmachines? Ook uw bestaande website kunnen wij verbeteren. Wij kunnen kosteloos en geheel vrijblijvend uw website analyseren op zoekmachine vriendelijkheid.

 

Meer informatie, of een kennismakingsgesprek?

Neemt u contact op voor de mogelijkheden, of nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Webapplicaties

Drukwerk