Progress Digital Services

Progress Digital Services

Uw eigen webshop beginnen

Ook kunt u bij Progress Digital Services terecht, als u van plan bent een webshop te openen. Voor webshops maken wij gebruik van Open Source software. De belangrijkste reden hiervoor is de beveiliging, omdat via webshops onder andere vaak bankgegevens verzonden worden. Hieronder nog enkele redenen, voor deze keuze:

Onafhankelijke leverancier

Indien u kiest voor een eigen webshop systeem van een commerciële ontwikkelaar, dan kunt u uw webshop niet mee verhuizen als u met een andere partij wenst te werken. Bij ons kan dat dus wel! Wij binden onze klanten door middel van service, en niet door ze in een "houdgreep" te leggen.

Geen licentie- en/of abonnementskosten

De term Open Source zegt het al. Het systeem is vrij beschikbaar. U hoeft in de meeste gevallen dus géén dure licentie kosten te betalen voor het webshop systeem. De systemen die wij hoofdzakelijk gebruiken, kunnen gewoon gratis gebruikt worden!

Veiligheid

Zoals eerder vermeld, kiezen wij Open Source vanwege de veiligheid. Omdat er vele mensen aan Open Source ontwikkelen worden eventuele problemen tijdig ontdekt. De community zorgt er vervolgens voor dat beveiligingsupdates snel worden verspreid. U beschikt hiermee over een bijzonder veilig systeem. Nu en in de toekomst.

Delen van kennis, leidt tot hogere kwaliteit

Zoals het gezegde luidt: twee weten meer dan één. In het geval van Open Source werken vaak duizenden ontwikkelaars aan een systeem. Het resultaat is een kwalitatief beter product dan een ontwikkelaar in zijn eentje ooit kan bereiken.

Progress Digital Services bouwt haar webshops met Magento of VirtueMart afhankelijk van uw eisen en/of wensen.

Meer informatie, of een offerte?

Neemt u contact op voor de mogelijkheden, of nodig ons uit voor een vrijblijvend offertegesprek.

 

Webapplicaties

Drukwerk