Progress Digital Services

Progress Digital Services

Wat is Magento?

Met Magento kunt u gemakkelijk een aantrekkelijke en professionele webshop opzetten. Magento is een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid e-commerce pakket dat u volledige controle biedt over design, inhoud en functionaliteit van uw webshop. Daarnaast beschikt Magento ook over handige functies zoals zoekmachine optimalisatie en catalogusmanagement. Magento is schaalbaar en daarmee uiterst geschikt voor zowel grote als kleine webshops.

Logo MagentoCompleet en Flexibel

Voor Magento zijn een hoop modules beschikbaar en dit aantal groeit maandelijks. Hierdoor kunt u eenvoudig reeds bestaande oplossingen implementeren. Daarnaast bieden veel bedrijven al uitgewerkte koppelingen voor Magento aan. Via magento kunt u eenvoudig gegevens uitwisselen met deze partijen.

Meetbaar

Magento geeft u veel informatie over het gedrag van uw bezoekers door samen te werken met Google Analytics. Deze informatie kan van grote waarde zijn bij het bepalen van uw online marketing strategie. Met behulp van Magento is uw webshop goed vindbaar in zoekmachines zoals Google. Met Magento kunt u functies invoeren zoals productvergelijking en beoordeling. Dit maakt het shoppen voor de klant een stuk makkelijker.

De voordelen van Magento op een rijtje

  • Professioneel en toch gratis dankzij opensource
  • Geheel aan te passen aan uw eigen wensen
  • Vele functies zoals zoekmachine optimalisatie
  • Ondersteuning van vele talen en munteenheden
  • Groeit met uw webshop mee
  • Eenvoudig te koppelen aan systemen zoals iDeal en TNT
  • Goed te beveiligen door middel van SSL

Open Source

Het gebruik van Open Source biedt u een hoop voordelen. Elke gebruiker van Magento is in wezen een ontwikkelaar van Magento waardoor fouten in het programma snel ontdekt en opgelost worden. Dit leidt tot verbetering van de software. Ook is er volop ondersteuning aanwezig. U kunt bij vragen op vele forums terecht en daar advies en ervaringen uitwisselen met andere Magento gebruikers.  

Kijk voor meer informatie op:
 

Webapplicaties

Drukwerk