Progress Digital Services

Progress Digital Services

Webdesign, ontwerp en ontwikkeling van uw website

Wij ontwerpen en maken websites op maat, geheel naar uw wensen en passend bij uw bedrijfskleuren en/of uw huisstijl. Wij leveren professionele websites, voor scherpe prijzen. Dus ook voor de kleine en startende ondernemer!

Gebruikers-vriendelijk

Bezoekers zijn het belangrijkste onderdeel van uw website. Daarom is een gebruikersvriendelijk webdesign van enorm belang. Bij het maken van het ontwerp stellen wij de bezoeker centraal.

Webdesign Zoekmachine-vriendelijk

Uiteraard moet uw website ook te vinden zijn. Daarom worden al onze websites zoekmachine vriendelijk gemaakt. De constructie van de website is een hele belangrijke factor, maar wij adviseren en helpen ook bij de andere factoren, die helpen uw website beter vindbaar te maken.

Mogelijkheden en werkwijze

Van een eenvoudige website met enkele pagina's, tot een database-gekoppelde dynamische website met bewegend beeld en geluid. Omdat geen website hetzelfde is verschilt onze aanpak elke keer in de details.

De algemene aanpak blijft echter hetzelfde. Het begint met het invullen van een vragenlijst of een oriënterend gesprek. Daarna wordt een grof ontwerp gemaakt, als het grof ontwerp bevalt, zal de offerte volgen. Wanneer deze is geaccepteerd zullen we, aan de hand van uw adviezen, stap voor stap de website naar het eindresultaat brengen. 


Meer informatie of een offerte?

Neemt u contact op voor de mogelijkheden, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Webapplicaties

Drukwerk